Gelrepas

Vanaf het speelseizoen 2016-2017 kun je met de GelrePas korting krijgen op de contributie bij Theatergroep Uit.

Voor wie?

Wie een bijstandsuitkering ontvangt van de gemeenten Arnhem, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Rozendaal krijgt de GelrePas thuisgestuurd. Inwoners van deze gemeenten die een ander inkomen ontvangen tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm, kunnen de pas bij hun gemeente aanvragen. Ouders vragen een pas per persoon aan voor hun kinderen.

Wat levert het op?

Pashouders kunnen op vertoon van hun GelrePas 2016 per (cursus)jaar met korting deelnemen aan maximaal één cursus/activiteit. Men mag de pas dus bij maximaal één vereniging per jaar toepassen.

Voor pashouders tot 18 jaar wordt, na aftrek van de eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, maximaal € 405,00 per (cursus)jaar vergoed. Bij de jeugdgroepen van Theatergroep Uit is dan de eigen bijdrage in de jaarlijkse contributie € 14,50 in plaats van € 145,00.

Voor pashouders vanaf 18 jaar wordt, na aftrek van de eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, 50% van het restant vergoed met een maximum van € 185,00 per (cursus)jaar. Bij de volwassenengroep van Theatergroep Uit is dan de eigen bijdrage in de jaarlijkse contributie € 90,75 in plaats van € 165,00.

Hoe?

Vermeld bij je aanmelding het nummer van je GelrePas op het inschrijfformulier, dan brengen wij meteen het gereduceerde tarief in rekening.