Ondergedoken 4 mei UITVERKOCHT!

Op 4 mei 2017, 21:00 werd de voorstelling Ondergedoken, geschreven en geregisseerd door Floortje Visser in het kader van Theater na de Dam nogmaals gespeeld. In samenwerking met het 4 mei comite en gesponsord door de rotary club Zevenaar kon deze voorstelling na het succes in 2016 nogmaal worden aangeboden aan het publiek. Het was een enorm succes. Al een week voor de voorstelling was bijna 75% van de kaarten vergeven en na een succesvolle flyer actie op koningsdag werden ook de overige kaarten vergeven. De grote belangstelling voor deze voorstelling verbaast de spelers niets. “het is een geweldig stuk, emotionee18222250_1276675512451435_6923065123837539424_nl, herkenbaar en historisch, daardoor is het zo passend hem deze avond nogmaals aan te kunnen bieden” spreekt Femke Baars. Zij speelde Lies deze avond, een meisje van 8 (bijna 9) wat moest onderduiken vanwege haar joodse afkomst. “Het was een droom om dit stuk te mogen spelen voor een uitverkochte zaal!” verteld Mariléne Kramer. Zij speelt al vee jaren bij Theatergroep Uit maar heeft dit nog nooit meegemaakt. In het stuk stapt zij later in wanneer ze erbij komt op het onderduikadres aangezien haar verloofde wordt afgevoerd naar een werkkamp (in werkelijkheid werden deze joden afgevoerd naar vernietigingskampen). We prijzen ons gelukkig dat we dit mee hebben mogen maken en willen iedereen bedanken die aan de voorstelling heeft meegewerkt, zoals Lisa en Wilma van Wilma’s haircreations, zij hebben de hele cast voorzien van jaren 40 kapsels. Collette Verhoeven van Schmink & Smile die ervoor heeft gezorgd dat iedereen ook passend in de make up zat en Ronals Lubbers van ijsselmedia die heeft gefotografeerd tijdens de voorbereiding en tijdens de voorstelling.