Ziehier, een geheel nieuwe website voor UIT!

Het werd tijd voor een nieuwe website, die overzichtelijker en meer van deze tijd is, en bovenal makkelijker voor ons is om bij te houden en up te daten. Zo kunnen wij je over alles wat wij doen goed op de hoogte houden. Zo vind je hier alles over ons volgende stuk, zodra deze bekend is, en delen we je mede wat er zoal speelt rond UIT! Uiteraard is hier ook allerlei info over ons te vinden, zoals algemene informatie, foto’s van voorstellingen en van ‘backstage’, en alle voorstellingen die wij sinds 1985 ten tonele hebben gebracht.

We hopen dat je de site als prettig en overzichtelijk ervaart, en dat je erop vindt wat je zoekt. Wil je nog meer weten en meer in contact staan/komen met ons, zoek ons dan eens op op Facebook, en ‘like’ ons. In het ‘Gastenboek’ op deze site kan je ook een berichtje achter laten als je dat wil. Dat mag een complimentje zijn ;), maar ook een kritische noot, misschien dat je bijvoorbeeld nog wat mist aan deze website. We waarderen het in ieder geval erg!