Volg ons op
Facebook

Naar pagina
Inschrijven

Bestel HIER 
je kaarten!

Jong-volwassenen  20-35

De jong-volwassenen worden gevormd door de spelers tussen de 20 en 35 jaar. Deze groep staat onder leiding van Marilene Kramer en wordt regelmatig aangevuld met spelers van zowel de volwassenen als de jeugdgroepen van theatergroep UIT! Zo stimuleren we de samenwerking tussen de verschillende groepen en bevorderen we de doorstroming binnen de verschillende groepen.

De repetities van de jong-volwassenen vinden plaats op de donderdagavond. Het seizoen start in januari en de producties vinden plaats in november of december, dus gelijk aan het kalenderjaar.  Mocht je na start van een seizoen toch interesse hebben om je bij een groep aan te sluiten, neem even contact op en dan wordt er samen gezocht naar een instroom mogelijkheid.

De jong-volwassenen groep is een typische theatergroep. Dat betekent dat we elkaar allemaal eigenlijk net iets te goed kennen en we dus net zo goed een vriendengroep zijn als dat we met elkaar kunnen werken. Door deze enorme berg vertrouwen kunnen we mooie voorstellingen maken, maar niet minder belangrijk, we kunnen ook na een voorstelling een gezellige avond in de kroeg doorbrengen.

Komend seizoen in het Musiater;

Bestel HIER 
je kaarten!

Afgelopen seizoen in het Musiater;

Volg ons op
Facebook

UITgevlogd van afgelopen seizoenen;

Volg ons op
YouTube

Volg ons op
Facebook

Naar pagina
Inschrijven

Bestel HIER 
je kaarten!