Naar even
Voorstellen..

Naar pagina
Inschrijven

Volg ons op
Facebook

Theatergroep UIT! Jeugd en Jongeren is een theatervereniging in Zevenaar. Jongeren varierend in de leeftijd tussen 8 en 17 jaar worden hier in groepen begeleid bij het ontwikkelen van hun acteer talenten.

De verschillende groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Er is een Jeugdgroep van 8-14 jaar en een oudere groep van 14-20 jaar.  Ieder jaar maken deze groepen een theaterproductie. Daarnaast worden er vele verschillende theater spellen gedaan om het acteer talent van ieder individueel kind naar boven te halen.

De jeugdgroepen staan onder leiding van Mariléne Kramer en Nick Wiendels. Op de pagina ‘Wie zijn wij’ kunt u meer informatie vinden over onze regisseurs.

De seizoenen starten in september of november, na de zomervakantie en de producties vinden plaats net voor de start van de zomervakantie. Zo loopt het theaterseizoen gelijk met alle andere hobby’s en planningen van de jeugd. Maar mocht je nou interesse hebben, neem even contact op en dan wordt er samen gezocht naar een instroom mogelijkheid.

Ben jij theatraal, uitbundig en wil je graag de planken op? Meld je dan nu aan bij Theatergroep UIT!
Heb jij juist een beetje extra zelfvertrouwen nodig? ook dan is theatergroep UIT! voor jou de goeie plek!

De jeugdgroepen van Theatergroep UIT! hebben helaas door corona ook een poos stil gelegen. Per september 2022 hopen wij het jeugdseizoen weer op te starten!

Mededelingen

Voorstelling “sprookjes” GROOT succes!

Op 19 Mei stonden ze al in het Liemers college, maar op 10 juni waren zij opnieuw te zien in het filmhuis in Zevenaar. De jongste spelersgroep van UIT! met hun voorstelling over sprookjes.

Lees meer

De nieuwste UITGEVLOGD!

Komend seizoen in het Theater;

Volg ons op
Facebook

Afgelopen seizoenen in de theaters;

Naar Home
Theatergroep UIT!

Naar pagina
Inschrijven

Volg ons op
Facebook