Verstoppertje spelen, wie niet weg is, is gezien.
Die tijden zijn omgekeerd. Wie nu niet gezien wordt, is kansloos.

KIJK NAAR MIJ gaat over ons bestaan, waarin ons een spiegel wordt voorgehouden. Want hoe belangrijk maken we ons zelf? Wat vraagt de maatschappij van ons. Hoe hard kunnen we gaan tot we erbij neervallen. Hoe krijgen we zoveel mogelijk waardering van de mensen om ons heen? Hoe kunnen we laten zien dat we er toe doen. Dat we voorop lopen in een hippe wereld die 24/7 druk is. We rennen om het hardst en proberen tegelijkertijd te ontsnappen aan die dolgedraaide carrousel Maar we worden weer meegezogen en spelen het spel maar weer mee. Tot we omvallen.

Speeldata: 28 september 2018 en 12 oktober 2018
Plaats: Muziekcafé de Lantaern – Hooge Bongert 3 te Zevenaar. (Caleidoz)
Tijdstip: 20.15 uur
Entree: 10 euro.

Kaartjes: vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het Muziekcafé.